Hozzávalók
250 gramm liszt + 25 gramm a fehér tallérokhoz
250 gramm margarin
100 gramm porcukor
4 csomag vaníliás cukor
2 tojás + 1 tojássárgája
25 gramm kakaópor a barna tallérokhoz
baracklekvár
250 gramm liszt + 25 gramm a fehér tallérokhoz
250 gramm margarin
100 gramm porcukor
4 csomag vaníliás cukor
2 tojás + 1 tojássárgája
25 gramm kakaópor a barna tallérokhoz
baracklekvár
Elkészítés
Margarint, lisztet, porcukrot,
van.cukrot, tojásokat
és tojássárgáját
alaposan összedolgozni.
Kettő részre osztani,
egyik felébe 25 gramm lisztet,
másik felébe 25 gramm kakaóport gyúrni.
Minimum 1 órára hütőbe helyezni.
A tésztából apró golyókat formálni és tenyerünkön szétlapítani.
170 fokon 15-20 percig sütni.
(Az eredeti recept 8-10 percet ír, nekem ennél több idő kellett.)
A kihűlt tallérokat lekvárral összeragasztani.
Csokival díszíthető.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése