Hozzávalók:
- 100 gramm étcsokoládé
- 150 gramm margarin
- 200 gramm mandula csíkok
Elkészítés:
(képek katt-ra nőnek...)
A csokoládét darabokra törni, majd felolvasztani.
/ Én ehhez a gőz feletti olvasztást választottam. /
A vajat darabolni, majd az apró darabokat folyamatosan belekeverni a csokoládéba.
Legvégül a mandulát is belekeverni.
Egy sütőpapírt kiteríteni,
majd a csokis masszából, két kiskanál segítségével,
ovális formákat a papírra helyezni.
Száraz, hideg helyen tárolni, míg teljesen meg nem keményedik.
(katt-ra nő)
Megjegyzés:
A képeken látható adag fél-adag, minden hozzávalót megfeleztem.
- 100 gramm étcsokoládé
- 150 gramm margarin
- 200 gramm mandula csíkok
Elkészítés:
(képek katt-ra nőnek...)
A csokoládét darabokra törni, majd felolvasztani.
/ Én ehhez a gőz feletti olvasztást választottam. /
A vajat darabolni, majd az apró darabokat folyamatosan belekeverni a csokoládéba.
Legvégül a mandulát is belekeverni.
Egy sütőpapírt kiteríteni,
majd a csokis masszából, két kiskanál segítségével,
ovális formákat a papírra helyezni.
Száraz, hideg helyen tárolni, míg teljesen meg nem keményedik.
(katt-ra nő)
Megjegyzés:
A képeken látható adag fél-adag, minden hozzávalót megfeleztem.
Forrás: Grosses Weihnachts-Backhbuch (nem találom a kiadás évét.....)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése