Hozzávalók
6 tojás
300 gramm porcukor
1,5 dl olaj
1,5 dl víz
370 gramm liszt
10 gramm sütőpor
2 evőkanál kakaópor
300 gramm porcukor
1,5 dl olaj
1,5 dl víz
370 gramm liszt
10 gramm sütőpor
2 evőkanál kakaópor
Díszítéshez
2 doboz Dr. Oetker fehér Glasur
Dr. Oetker Prinzessin Lillifee gyöngyök
tortaborító cukorlap
gyertyák
Elkészítés
Tortalaphoz a Zebra torta alapját sütöttem meg, elkészítés itt:
Közepét kevés csokimázzal és lekvárral kentem meg.
Tetejére 2 doboz Dr. Oetker fehér Glasur + a tortaborító cukorlap.
Gyertyák és gyöngyök még a nem megszáradt Glasur tetejére helyezve.
Dórás tortaborító cukorlap:
Dömötöri Cukrászda, Sopron, A/5 méretben 900 Ft (2012.nov.)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése