2012. november 23., péntek

48 # 'Dóra, a felfedező' torta




Hozzávalók
 6 tojás
300 gramm porcukor
1,5 dl olaj
1,5 dl víz
370 gramm liszt
10 gramm sütőpor
2 evőkanál kakaópor

Díszítéshez
2 doboz Dr. Oetker fehér Glasur
Dr. Oetker Prinzessin Lillifee gyöngyök
tortaborító cukorlap
gyertyák


Elkészítés

Tortalaphoz a Zebra torta alapját sütöttem meg, elkészítés itt:


Közepét kevés csokimázzal és lekvárral kentem meg.
Tetejére 2 doboz Dr. Oetker fehér Glasur + a tortaborító cukorlap.
Gyertyák és gyöngyök még a nem megszáradt Glasur tetejére helyezve.


Dórás tortaborító cukorlap:
 Dömötöri Cukrászda, Sopron, A/5 méretben 900 Ft (2012.nov.)



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése