Hozzávalók
250 gramm liszt
250 gramm rozsliszt
200 gramm porcukor
250 gramm kókuszolaj
2 csomag Dr. Oetker reszelt citromhéj
2 tojás
250-260 gramm étcsokoládé
1 csomag vaníliás cukor
1 teáskanál sütőpor
csipet só
2 dl tejföl
Elkészítés
Május közepére még elég sok húsvéti édesség maradt meg, így egyértelmű volt, hogy valami csokis süti kell, Kornélia kekszet akart, így csökkentettük a Milkanyuszik számát.
A liszteket összekeverni a porcukorral, van.cukorral, sütőporral és csipet sóval.
A vaj helyettesítésére kókuszolajat használtam, ezt belemorzsolni.
(köszönet érte a Mango Birodalom Kft-nek, http://mangobirodalom.hu/ )
Hozzáadagolni a tojásokat, citromhéjat, apróra darabolt étcsokit és annyit tejfölt, amennyit felvesz a tészta (kb 1,5-2 dl).
A tésztát éjszakára hütőbe helyezni.
Kézzel vag sodrófával kb 1 cm-es tésztává lapítani, majd tetszés szerint szaggatni.
( vagy diónyi gömböket formálni és szétlapítani)
200 fokon 10-15 percig sütni.
Forrás
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése