Első próbálkozásnál nem akartam főzelékhez használni a kókuszkrémet, de másodiknál már kipróbáltam, és ez is nagyon bejött, így a doboz további része is ilyen módon került felhasználásra.
Főzelékbe is kiváló!
1000 gramm fagyasztott zöldborsó
+ só a vízbe
70 gramm Ayam kókuszkrém
fél evőkanál teljes kiőrlésű liszt
1 evőkanál natúr joghurt
1 kávéskanál Himalája só
csipet bors
1 teáskanál őrölt paprika
A zöldséget enyhén sós vízben megfőzni.
A többi hozzávalót simára keverni, majd kevés főzőlével hígítani.
A zöldséghez keverni, majd összefőzni.
+ só a vízbe
70 gramm Ayam kókuszkrém
fél evőkanál teljes kiőrlésű liszt
1 evőkanál natúr joghurt
1 kávéskanál Himalája só
csipet bors
1 teáskanál őrölt paprika
A zöldséget enyhén sós vízben megfőzni.
A többi hozzávalót simára keverni, majd kevés főzőlével hígítani.
A zöldséghez keverni, majd összefőzni.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése