Hozzávalók:
2 teáskanál instant kávépor
1 evőkanál forró víz
200 gramm marcipánmassza
1 tasak Bourbon Vaníliás cukor
50 gramm porcukor
2 teáskanál rumaroma
mandulaszeletek
Elkészítés:
A kávéport elkeverni a forró vízzel.
A marcipánmasszát apróra vágni,
majd egy keverőedényben összekeverni
a vaníliás cukorral, a porcukorral, aromával és a kávéval.
Konyhai robotgép dagasztó spirálával egyenletes masszává dolgozni.
A masszát hengerré formázni, majd 20 részre szeletelni.
Ebből 20 golyót formálni, majd belenyomkodni a mandulát.
Megjegyzés:
Az eredeti recept szerint nem mandulával lenne díszítve, hanem dióval.
A diódarabokat 4 részre kell vágni, és ezeket belenyomni oldalról.
Forrás: Dr.Oetker 42.számú receptgyüjtemény
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése