2012. december 15., szombat

52 # Mozart tallér / pisztáciás-marcipánmasszás aprósüti




Hozzávalók

300 gramm liszt
60 gramm cukor
2 tojássárgája
180 gramm margarin
100 gramm marcipánmassza
50 gramm darabolt pisztácia

lapok összeragasztásához csokikrém/nugátkrém
teteje díszíthető csokikrémmel

Elkészítés

 Lisztet, cukrot, tojássárgáját, margarint, marcipánmasszát és pisztáciát 
alaposan összegyúrni.
Hengerré formálni, majd pár órára hütőbe tenni, míg vágható lesz.
(Én egy éjszakát hagytam.)
 
 
 Fél cm-es korongokat vágni belőle,
majd 200 fokon 10-15 percig sütni.
Miután kihűlt, csokikrémmel összeragasztható,
és teteje is díszíthető csokikrémmel.



Forrás






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése