2014. november 9., vasárnap

119 # Duplán kávés torta



Hozzávalók

tortalaphoz
100 gramm szobahőmérsékletű vaj
50 gramm cukor
2 tojás
160 gramm liszt
1,5 kávéskanál sütőpor
50 ml tej
1 teáskanál kávépor

krémhez
50 gramm szobahőmérsékletű vaj
50 gramm krémsajt
50 gramm cukor
1 teáskanál vaníliaaroma
1,5 evőkanál tej
1 teáskanál kávépor

Elkészítés

A vajat összekeverni a cukorral, tojással, majd a többi hozzávalót is belekeverni.


180 fokon kb. 30 percig sütni (tűpróba!).



A krémet kikeverni, majd a tortalap kihűléséig hütőben tárolni.



A kész tortát tálalásig hűteni!



Forrás


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése