Hozzávalók 12 darabhoz
Alapnak ezt a tortát használtam fel (lásd a recept legalján!):
+ kell még:
15 gramm vaj
35 gramm tejfölös krém (én ezt használtam:http://www.brunch-online.de/index.asp )
45 gramm porcukor
fél csomag van. cukor
fehér csokibevonó
színes tortadara
fa saslik nyárspálcika
Elkészítés
A tortát morzáskra törni egy tálban.
Ezután összegyúrni a vajjal, tejfölös krémmel, porcukorral és van.cukorral.
Kis gombócokat formálni belőle, majd hütőbe helyezni.
Felolvasztani a fehér csokoládét, a pálcikák hegyét belemártani, majd a gombócokba nyomkodni.
Kiskanállal egy kevés csokimázat a gombócok tetejére önteni, majd megszórni a tortadarával.
Fogyasztásig hütőben tárolni.
Forrás
A torta alapreceptje ez kakaóporral:
A krémes masszához az itt olvasható krém kicsit másképp:
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése