2014. december 7., vasárnap

128 # Diós kiflik mandulával





Hozzávalók

250 gramm teljes kiőrlésű liszt
1 kávéskanál sütőpor
150 gramm puha vaj
100 gramm porcukor
1 csomag van.cukor
1 csipet só
1 tojás
30 gramm darált dió

kenéshez tej
tetejére szeletelt mandula


Elkészítés

A tészta hozzávalóit összegyúrni, majd 30-40 percre hütőbe helyezni.

A recept ajánlása alapján frissentartó fóliával lefedtem a kinyújtott tésztát, így szaggatás után a szélei szép kerekek maradtak.






Tetejüket megkenni tejjel és megszórni mandulával.
180 fokon 12-15 percig sütni a kifliket.



Forrás

Dr. Oetker Rezeptsammlung Nr. 124, Österreich, S.10.







Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése